HomeInformatieVoor ouders

Op deze pagina zal alle informatie terug te vinden zijn die gericht is op ouders. Nederlandse ouders zijn zich meestal niet of niet voldoende bewust van de gevolgen van elektromagnetische velden voor de gezondheid van hun kinderen.

In de meeste Nederlandse gezinnen is er een draadloos Internet in huis geïnstalleerd en loopt zoon of dochter met een mobiele telefoon in de zak. Ouders zijn zich er niet van bewust dat dit eigenlijk helemaal niet zo gewoon is. Op deze pagina proberen we ouders te wijzen op hun gebrek aan kennis over dit onderwerp en hen die informatie te bieden die zij kunnen gebruiken om hun kinderen beter te beschermen.

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven