HomeMeldpuntMeldingen weergeven

Meldingen

Op deze pagina kunt u een geografisch overzicht vinden van scholen, instellingen en bedrijven waar problemen met elektromagnetische velden worden gemeld. Daarnaast maken wij openbaar welke scholen, bedrijven en instellingen advies hebben ontvangen over hoe zij dit kunnen oplossen. Wij hopen hiermee het onderwerp uit de onbekendheid te halen.

U kunt hier zelf een melding doen.

Bediening van de kaart

Inzoomen = dubbelklikken met linkermuisknop, of omlaag scrollen met de muis
Uitzoomen = dubbelklikken met de rechtermuisknop, of omhoog scrollen met de muis
Sluiten infoscherm = klikken rechts bovenin de hoek (het kruisje kan wegvallen in sommige browsers)

U kunt hier zelf een melding doen.

Disclaimer: Het overzicht op deze kaart heeft enkel een signaleringsfunctie. Het heeft als doel om een maatschappelijk probleem zichtbaar te maken. Het is niet de bedoeling om scholen, bedrijven of instellingen te veroordelen. Er kunnen geen rechten aan dit overzicht worden ontleend..

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven