HomeNieuwsEigen nieuws

Informatie voor kinderopvang en scholen

kids-in-playroom-on-floor 23-2147663829Wirelessinfo heeft een nieuw artikel uitgebracht. In dit artikel wordt een overzicht gegeven over het thema: draadloze techniek en jonge kinderen.

Deze informatie is vooral relevant voor de kinderopvang en voor basisscholen.

Lees meer...

Docu: Connectie tussen IEEE-ICNIRP en de telecomindustrie

researchOnMobileSafety sDe belangrijkste instanties die verantwoordelijk zijn voor het bepalen van de veiligheidsnormen voor Elektromagnetische Velden zijn de ICNIRP en de IEEE.

In een uitgebreide Noorse documentaire (2008) komen diverse personen van deze instanties aan het woord. De leden van de IEEE blijken allen afkomstig van telecombedrijven of de US-army. Deze IEEE blijkt een duidelijke link te hebben met de ICNIRP welke op zijn beurt een link heeft met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.

Lees meer...

Toenemende (stralings)-klachten onder de NL-bevolking

Potential-effects-of-cell-phone-use-on-human-bodyIn een ingezonden reaktie op de actie van Stopumts: "Behoud Witte Zones" wordt aangestipt dat de typische klachten die elektrogevoelige personen ondervinden zich almeer lijken voor te doen onder de Nederlandse bevolking. Zo zijn slecht slapen, stress gevoel, burn-out, oog-oorproblemen, verslechterd immuunsysteem de laatste jaren in hoge mate toegenomen.

Is het toeval of is de enorme toename van EM-velden voor veel meer personen een groot gezondheidsprobleem aan het worden?

Lees meer...

Nieuwsbrief ES-UK

esukDe  nieuwsbrief van ES-UK (Electrosensitivity UK) van oktober 2014 is uitgekomen.

Altijd zeer uitgebreid en informatief met enkele interessante onderwerpen. Zoals.....

Lees meer...

Hoofdrolspelers in het veiligheidsvraagstuk EMV: 2

evandeventerWelke personen spelen een hoofdrol in het bepalen en het onderzoeken van de veiligheid van Elektromagnetische Velden. Wie beoordelen de wetenschappelijke onderzoeken en wie vertaald deze naar het te voeren beleid?

Aflevering 2: Emilie van Deventer

Lees meer...

Pagina 1 van 12

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven