HomeNieuwsVan andere mediaOmgaan met wetenschappelijke onzekerheden

Omgaan met wetenschappelijke onzekerheden

kpemvHet Kennisplatform EMV heeft op 28 april 2014 een nieuw bericht geplaatst op hun website.

Dit bericht gaat in op de wetenschappelijke onzekerheid die er heerst rondom het onderwerp elektromagnetische velden en geeft aan hoe mensen met risico's kunnen omgaan. Op de website zijn enkele videos over dit onderwerp toegevoegd.

 

http://www.kennisplatform.nl/actueel/14-04-11/Omgaan_met_wetenschappelijke_onzekerheden.aspx

 

 Omgaan met wetenschappelijke onzekerheden

De wetenschap kan nog niet bevestigen of ontkennen dat elektromagnetische velden risico's voor de gezondheid met zich meebrengen. Daarnaast is het maar de vraag of alle risico's uit te sluiten zijn. Kunt u bijvoorbeeld zonder mobiele telefoon, draadloos internet of magnetron? Hoe mensen met de risico's omgaan is zeer persoonlijk. Het Kennisplatform EMV wil met een video zicht geven op waar de wetenschappelijke onzekerheden vandaan komen en hoe mensen met risico's kunnen omgaan.

Kijk de video: www.kennisplatform.nl/Videoberichten/Kennispalet.aspx

 

 

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven