HomeNieuwsVan andere mediaPresentaties op het Commonwealth Club Expert Forum

Presentaties op het Commonwealth Club Expert Forum

mallery-blythe videoOp 22 juni 2015 heeft een bijeenkomst plaatsgevonden van de Commonwealth Club Expert Forum. Vele participerende experts hebben zich gebogen over het onderwerp:" Cell Phone and Wireless Risks to Children"

Diverse presentaties zijn gegeven die een goed overzicht geven over de problematiek en de vele wetenschappelijke aanwijzingen van gezondheidsschade door RF-velden.

 

Een overzicht van enkele presentaties die zijn gegeven tijdens deze conferentie zijn te vinden op:

http://electromagnetichealth.org/electromagnetic-health-blog/video-commonwealth-club-emf-forum/

 

 

Eén van de gegeven presentaties is die van Erica Mallery-Blythe welke een goed basisoverzicht geeft van de problematiek rondom Radiofrequente (communicatie) velden.

Erica Mallery-Blythe, MD is Founder of Physicians' Health Initiative for Radiation and Environment (PHIRE)

https://vimeo.com/131798243

 

 

 

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven