HomeNieuwsVan andere mediaSilicon Valley manager ziek door 'elektrosmog'

Silicon Valley manager ziek door 'elektrosmog'

Jeromy-Johnson-Pic-240x300Jeromy Johnson heeft zo'n 15 jaar lang gewerkt als een succesvol manager in de 'Silicon Valley'.  Na jarenlang zonder problemen omringt te zijn geweest door diverse computers, Wifi, mobiele telefoons enz. krijgt hij nu zware gezondheidsklachten als hij in de buurt komt van allerlei soorten draadloze apparatuur.

Het aantal personen die soortgelijke 'elektrogevoelige' klachten ervaren is, de laatste jaren, sterk groeiende. Wanneer bent u aan de beurt?

 

 

Het aangrijpende verhaal van Jeromy Johnson is te lezen op:

http://www.emfanalysis.com/about/

 

Dit is eén verhaal van een problematiek die miljoenen mensen wereldwijd raakt. In onderzoeken wordt gezien dat zo'n 5% van de bevolking deze elektrogevoelige klachten ervaren. Dit percentage zal naar alle waarschijnlijk de komende jaren sterk gaan stijgen.

Het ontstaan van gezondheidsklachten door overmatige blootstelling aan EM-velden van draadloze apparatuur wordt in vele tienduizenden onderzoeken aangetoond en/of verklaard. Een overzicht van een groot deel van deze onderzoeken is te vinden op:

http://www.emfanalysis.com/research/

 

 

 

 

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven