HomeNieuwsVan andere media$ 25 miljoen dollar studie ziet link EM-straling en kanker

$ 25 miljoen dollar studie ziet link EM-straling en kanker

National Toxicology Programm LogoThe U.S. National Toxicology Program (NTP) heeft een zeer uitgebreid onderzoeksprogramma gedaan welke de effecten van telefoonstraling (GSM, CDMA) op dieren onderzoekt.

De $25 miljoen dollar kostende studie bevestigd dat er een link is tussen mobiele telefoonstralling en verhoogde ontwikkeling van kanker.

 

De doorgaans goed ingelichte journalisten van Microwavenews.com hebben een overzicht gemaakt over de uitkomsten van deze studie.

Vorige week hebben de onderzoekers van het NTP de federale instanties FDA en FCC ingelicht over de verontrustende uitkomsten van hun onderzoek.
( the Food and Drug Administration (FDA) and the Federal Communications Commission (FCC)

 

Met de uitkomsten van dit onderzoek wordt dan ook gepleit om het publiek voor te lichten over de gezondheidsrisicos van mobiele apparatuur.

http://microwavenews.com/news-center/ntp-cancer-results

 

en zie ook: http://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Internationaal/9962/cell_phone_radiation_boosts_cancer_rates_in_animals%3B

 

 

 

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven