HomeNieuwsVan andere mediaVideo presentatie NTP - studie

Video presentatie NTP - studie

National Toxicology Programm LogoDe officiele presentatie van de eerste resultaten van de NTP-studie zijn gepubliceerd, als video, op de NTP-website.

De eerste resultaten laten vooral zien dat er een significante relatie is geconstateerd tussen EMV blootstelling en het ontstaan van schadelijke effecten aan het hart (o.a. schwannoma). Daarnaast zijn er ook aanwijzingen op het ontstaan van hersenaandoeningen (o.a. glioma)

 

Belangrijkste quotes uit deze presentatie:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

 

United States National Toxicology Program Presentation
Results of Toxicology and Carcinogenicity of Radiofrequency Radiation Studies
National Institute of Environmental Health Sciences, June 2016

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

NPR News:
Take Care Staff interviews journalist Dina Maron, Health and Medicine Editor for Scientific American on August 13, 2016 about the NTP Study

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven