HomeNieuwsVan andere mediaVideo: Hoe machtig is de mobiele telefonie-lobby

Video: Hoe machtig is de mobiele telefonie-lobby

telefactsIn een reportage van het Vlaamse Telefacts vertellen verschillende wetenschappers en stralingsexperts hoe ze door de mobiele telefonie-industrie al jarenlang worden gedwarsboomd en zelfs bedreigd.

Dit telkens als ze een onderzoek publiceren dat de schadelijke effecten van onze gsm's en smartphones aantoont.

 

 

Uitvoerig wordt aandacht gegeven aan een al jaren lopend mega proces in de USA, waarin door een groot advocatenkantoor voor zes stralingsslachtoffers (van mobieltjesgebruik met grote tumoren als gevolg) een schadevergoeding aan de telecomindustrie gevraagd wordt van $ 135.000.000,00 pp.

In eerste instantie zijn successen geboekt, er volgt een hoger beroep.

 

 

Aan het woord komen onder meer: dr. Repacholi, die zijn eigen onderzoek (schadelijke effecten van mobiele straling) bagatelliseerd, dr. George Carlo, prof. Rudiger, prof. Adlkofer en prof. Belyaev, allen zeer bekend in dit gebied.

(Uitgebreidere informatie over deze beeldbepalende personen volgen binnenkort hier op deze website)

 

Aankondiging programma: http://vtm.be/telefacts/hoe-machtig-is-de-mobiele-telefonie-lobby

 

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube videohttps://www.youtube.com/watch?v=pKUGJsjQeGY&feature=youtu.be

 

 

Wireless Info bestaat uit een groep ouders, grootouders, leraren, wetenschappers en zakelijke professionals uit verschillende branches en met verschillende achtergronden. We geven informatie over de relatie tussen gezondheidsklachten en elektromagnetische straling. Daarbij proberen we op transparante, onderbouwde en kritische wijze bedrijven, overheden en instellingen te wijzen op het feit dat men de gevaren van draadloze technologie bijzonder onderschat.

Ga naar boven