Logo

                Stralingsbronnen

cellphone5

 

    Info kinderopvang / scholen

teacherschool2

 

             Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

 

                Onderzoeken

nieuws-kranten

 


cdcDe Amerikaanse overheidsinstantie: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft een rapport gepubliceerd waar de het aantal kankergevallen in de jaren 2001-2014 is onderzocht.

Bij jongeren onder de 20 jaar is een duidelijke stijging waarneembaar in het aantal gevallen van: brein-, lever-, en schildklier kanker.

virtechEen groep wetenschappers van de Virginia Tech and Wake Forest University hebben een nieuwe techniek gevonden om de bloed-brein barriere van de hersenen te doen openen.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gepulseerde EM-velden. Dit type velden zijn echter soortgelijk aan de velden die ontstaan bij het gebruik van (bijna) alle soorten draadloze apparatuur. 

In een recent uitgekomen Research Report gaat microwave-expert Barrie Trower in op de impact van Wifi op de vruchtbaarheid van jonge meisjes. Barrie Trower, die als militair expert vanaf de jaren '60 onderzoek doet aan microgolven, verwacht dat 57,7% van de schoolmeisjes (5-16jaar) problemen gaat krijgen met de vruchtbaarheid.

Teken de petitie

Quotes

I'm contacted by several parents every week with children who have become sick from their school’s wireless system. The most common symptoms include headaches, increased sensitivity to noise, nose bleeds, concentration and memory problems, nausea, exhaustion, and hyperactivity. “Unfortunately, these harms are not potential but existing, and at an epidemic scale,
Dafna Tachover , former telecommunications officer, lawyer

Feiten

  • Wist u dat de 'elektromagnetische velden' zoals die voorkomen bij mobiele telefoons gekwalificeerd zijn als: Mogelijk Kankerverwekkend?

  • Wist u dat de Raad van Europa al in 2011 een advies aan alle lidstaten heeft gegeven om het gebruik van mobiele telefoons en Wi-Fi in scholen te verbieden?
  • Wist u dat er mobiele telefoonverbod geldt op alle scholen in Frankrijk? En dat de mogelijke effecten op de gezondheid de hoofdreden hiervoor is?

Waarschuwingen San Fransisco

Go to top