Logo

                Stralingsbronnen

cellphone5

 

    Info kinderopvang / scholen

teacherschool2

 

             Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

 

                Onderzoeken

nieuws-kranten

 


serveimageDe Russische stralings autoriteit RCNIRP rapporteerd al vanaf 2001 dat er gevaren zijn voor de volksgezondheid door de blootstelling aan RF-straling.

In een vertaalde publicatie uit 2011 van het RCNIRP blijkt de interpretatie van wetenschappelijk onderzoek door deze 36 Russische experts.

vw12Mobiele telefoons moeten voldoen aan veiligheidslimieten. Echter blijkt dat, om aan deze limieten te voldoen, er door de fabrikant bepaalde afstandwaarden worden geadviseerd.

Bij veel modellen wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd dat het toestel op minimaal 1,5 cm van het lichaam moet worden gehouden anders worden deze veiligheidslimieten overschreden.

21 januari 2015 zal de geschiedenis ingaan als de eerste stap op weg naar het verkrijgen van erkenning voor elektromagnetische overgevoeligheid (EHS) in heel Europa. Honderdtien leden van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) hebben gestemd voor het uitvoeren van dit concept.

Helaas worden deze 110 stemmen overruled door 136 leden van het EESC, die hebben gestemd voor het, controversieel late, tegenadvies geschreven door EESC-lid Richard Adams. Adams die later werd ontmaskerd als het hebben van ernstige belangenconflicten. Het tegenadvies werd uiteindelijk aangenomen en roept op tot een sympathieke benadering van de EHS slachtoffers, maar beweert dat de aandoening psychologisch is. Deze beslissing zal verdere verspreiding van mobiele telefoons, dect telefoons, zendmasten, WiFi, slimme meters en de smart grid niet in de weg staan. We kunnen deze slag verloren hebben, maar het heeft ons een stap dichter gezet bij het verkrijgen van erkenning voor de rechten van miljoenen mensen die lijden aan elektromagnetische overgevoeligheid. Degenen in machtsposities krijgen steeds meer kennis over dit onderwerp en zo ook wordt er al meer macht toegevoegd aan de stem van het volk en aan de 110 leden van het EESC die vochten voor waarheid en gerechtigheid.

dekkingsgraad-kpnOp de website van www.Stopumts.nl staat al enige tijd een oproep welke pleit voor het behoud van de zogeheten "witte zones". Dit zijn gebieden in Nederland waar het stralingsniveau nog redelijk laag is. 

Deze stralingsarme gebieden zijn zeer wenselijk voor vele (sensitieve) personen, wat ook blijkt uit de vele aangrijpende reacties.

overheidHet ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft in een advies (aug 2013) een appèl gedaan op de eigen verantwoordelijkheid van burgers en bedrijven.

Geadviseerd wordt om: daar waar het redelijkerwijs mogelijk is bij te dragen aan het beperken van de blootstelling aan elektromagnetische velden van mobiele telefoons.

As with previous releases, Joomla! provides a unified and easy-to-use framework for delivering content for Web sites of all kinds. To support the changing nature of the Internet and emerging Web technologies, Joomla! required substantial restructuring of its core functionality and we also used this effort to simplify many challenges within the current user interface. Joomla! 1.5 has many new features.

In Joomla! 1.5, you''ll notice:

  • Substantially improved usability, manageability, and scalability far beyond the original Mambo foundations
  • Expanded accessibility to support internationalisation, double-byte characters and right-to-left support for Arabic, Farsi, and Hebrew languages among others
  • Extended integration of external applications through Web services
  • Enhanced content delivery, template and presentation capabilities to support accessibility standards and content delivery to any destination
  • A more sustainable and flexible framework for Component and Extension developers
  • Backward compatibility with previous releases of Components, Templates, Modules, and other Extensions

Teken de petitie

Quotes

I'm contacted by several parents every week with children who have become sick from their school’s wireless system. The most common symptoms include headaches, increased sensitivity to noise, nose bleeds, concentration and memory problems, nausea, exhaustion, and hyperactivity. “Unfortunately, these harms are not potential but existing, and at an epidemic scale,
Dafna Tachover , former telecommunications officer, lawyer

Feiten

  • Wist u dat de 'elektromagnetische velden' zoals die voorkomen bij mobiele telefoons gekwalificeerd zijn als: Mogelijk Kankerverwekkend?

  • Wist u dat de Raad van Europa al in 2011 een advies aan alle lidstaten heeft gegeven om het gebruik van mobiele telefoons en Wi-Fi in scholen te verbieden?
  • Wist u dat er mobiele telefoonverbod geldt op alle scholen in Frankrijk? En dat de mogelijke effecten op de gezondheid de hoofdreden hiervoor is?

Waarschuwingen San Fransisco

Go to top