KIKALaatst was er op televisie een mega-actie te zien van de stichting KIKA. Vooropgesteld, ik vind het erg dat er kinderen zijn die kanker hebben en nog veel erger dat er nieuwe bijkomen. Helaas ben ik van mening dat we hier als Nederlandse samenleving zelf schuldig aan zijn. Wij maken niet die keuzes die zouden moeten leiden tot de bescherming van onze kinderen.

Er is inmiddels ontzettend veel en scherp gewaarschuwd door specialisten dat we onze kinderen moeten beschermen tegen elektromagnetische straling. Als we dat niet doen, dan zullen we over een aantal generaties pas daar de volledige gevolgen van kunnen overzien. Helaas lijken deze specialisten ernaast te zitten. Niet met hun bewering dat de incubatietijd voor ernstige ziekten enkele decennia kan zijn. Dat blijkt goed te kloppen. Ze zitten ernaast met hun aanname dat het verblijven in een elektromagnetische zwaar vervuilde omgeving niet al veel eerder voor serieuze gezondheidsklachten kan zorgen.

In mijn nabije omgeving spreek ik steeds meer mensen die kinderen hebben die om de haverklap ziek zijn. De ouders hebben bijna zonder uitzondering bijna dagelijks hoofdpijn. Dit zijn de eerste klachten die mensen krijgen. Als je langere tijd verblijft in omgevingen met hoge niveaus van elektromagnetische straling, dan zul je veel ernstigere problemen krijgen. Langzaam maar zeker wordt het immuunsysteem totaal afgebroken. Dit kan uiteindelijk resulteren in kanker.

Voorzorg en wel nu!

Als stichting KIKA echt begaan is met het lot van kinderen met kanker, dan gaan ze het probleem bij de wortel aanpakken. Hoe komt het dat er zoveel kinderen kanker krijgen? Dat zouden we als samenleving uit moeten gaan zoeken. Daarbij zouden serieuze waarschuwingen van specialisten over straling serieus moeten worden genomen. Nederland dreigt een onleefbaar land te worden als er geen paal en perk wordt gesteld aan het draadloze gebruik. Dit begint bij kinderen. Stichting KIKA kan hier een zeer goed rol in spelen. Geef kinderen op tijd voorlichting dat ze zichzelf bijzonder kwetsbaar maken. Dit vergt moed, maar is wel een verplichting die we hebben tegenover onze kinderen.

Ontstoren

Een andere kans die er ligt is het ontstoren van het Prinses Máxima Centrum dat ze neer willen zetten. Mensen herstellen veel sneller in ruimtes zonder elektromagnetische straling. Dit zou een enorme kans zijn en een baanbrekend concept. Dat betekent: niet het gebouw volhangen met Wi-Fi zenders en de patiënten tablets geven, maar compleet het tegenovergestelde. Laat de kinderen er weer in contact komen met rust en echt herstel. Dit betekent wel dat ze zenders van het naastgelegen ziekenhuis afgeschermd moeten worden. Dit zal een golf van bewustzijn opleveren over hoe vervuild de wereld al is. Stichting KIKA, durven jullie dit? 

Door: Johan Gerritsen, teamlid Wireless Info.