thhtMeer en meer personen ervaren dat EM-straling de bron is van het ontstaan van diverse gezondheidsklachten. Vele personen hebben hier al melding van gemaakt door middel van het schrijven van een ervaringsverhaal.

 

Een oproep wordt gedaan om iedereen die klachten ervaart deze te beschrijven in een ervaringsverhaal en deze door te mailen. Middels het bundelen van zoveel mogelijk verhalen kan een krachtig signaal worden gegeven naar verschillende instanties en overheden.

 

Bron: mail ingezonden door Sylvia Slegers
2 febr. 2014

Ben of ken jij iemand die gezondheidsklachten ondervindt die te maken (zouden kunnen) hebben met de straling van de mobiele telefoon, draadloos internet, zendmasten e.d.? Lees dan vooral verder.

Om wat voor klachten kan het gaan?

(Aanhoudende) vermoeidheid, concentratie-, slaap- en geheugenproblemen, griepgevoel, hoofdpijn, druk in het hoofd.

Maar ook voortdurend gesis, gefluit en gebrom of andere geluiden in het oor, huidproblemen, jeuk, ontstekingen, rode vlekken, droge huid.

Daarnaast kan er sprake zijn van wazig zien, vlekken voor de ogen, tranende ogen en pijn in spieren, gewrichten en ingewanden, verkrampingen, onwillekeurige spiertrekkingen vooral in onderbenen en gezicht, evenwichtsstoornis, coördinatieverlies en slapte in knieën en/of benen.

Het is mijn streven om zoveel mogelijk van dergelijke ervaringsverhalen te verzamelen (van zowel volwassenen als kinderen en jongeren) met als doel daar een document van te maken en zodoende een krachtig signaal naar buiten te brengen wat er op dit gebied zoal leeft en speelt.


Tevens hoop ik dat er dan mensen zullen zijn die hun eventuele 'vage klachten' in dergelijke verhalen zullen gaan herkennen.

Ervaringsverhalen kunnen (indien gewenst anoniem) gemaild worden naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Geef in de beschrijving in ieder geval zo duidelijk mogelijk aan welke klachten je ervaart, waarom je vermoedt/weet dat de klachten samenhangen met elektrostraling, sinds wanneer de klachten zijn ontstaan, wanneer en waardoor er eventuele verergering/vermindering van de klachten optreedt en hoe dit alles het dagelijkse functioneren beperkt of zelfs volledig onmogelijk maakt.

Alvast bedankt!

Sylvia Slegers

 

Vele ervaringsverhalen zijn te vinden op:

http://www.stopumts.nl/doc.php/Verhalen/

http://www.stopumts.nl/pdf/500%20pag%20getuigenverklaringen.pdf